Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

Balázs Pali koncerttel fűszerezték a cikói falunapot (videó)

Kelt: 2017. augusztus 3. (csütörtök) 12:38

Cikó | Színes programokkal, egész napos autómodell versennyel összekötve, Balázs Pali koncerttel fűszerezve tartották meg a falunapot a júliust záró hétvégén Cikón.

Forrás: TN/ Hargitai Éva

Haures Csaba polgármester tájékoztatása szerint idén is lehetőséget adtak a helyi amatőr művészeknek, kézműveseknek, hogy kiállítsák munkáikat. A program szerint lehetőség volt gyógynövények, szörpök, lekvárok kóstolására, a délutánt pedig kulturális és szórakoztató műsorok töltötték ki.

A közönség egy része és a fellépésre készülő Csámpai Country Road Club táncosai a rendezvénysátorban

A fellépők között ott volt a Best Street Team modern tánc csoport, a Zelke Néptánc Együttes, a Csámpai Country Road Club, a Györei Anyukák tánccsoportja és a Cikói Székely-Német Hagyományőrző Egyesület. A nap sztárvendége Balázs Pali volt, aki koncerttel örvendeztette meg a nagyérdeműt. A résztvevőket vacsorával vendégelték meg, majd kezdetét vette az utcabál. Az egész rendezvény ideje alatt büfé, kirakodóvásár, vattacukor, délután ingyenes légvár, trambulin, csillámtetoválás, hennafestés, agyagozási lehetőség várta az érdeklődőket, gyerekeket. A programokat a TETT és más támogatók segítsége révén tudta megvalósítani az önkormányzat.

Az eseményről a TETT támogatásával készített kisfilmet az alábbi ablakban tekinthetik meg: