Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

Fergetegesen jól sikerült az idei Mórágyi Gránit Fesztivál

Kelt: 2017. augusztus 10. (csütörtök) 19:00

Mórágy | Idén is nagy sikert aratott az augusztus első hétvégéjén megrendezett Gránit Fesztivál. Mórágy legnagyobb volumenű rendezvényén természetesen a két testvértelepülés, Bajmok és Fél is képviseltette magát.

Forrás: TN / Hargitai Éva

Már az augusztus 4-i, pénteki felütés is nagyon jól sikerült, hiszen fergeteges sikert aratott az Iregszemcse Térségi Amatőr Társulat Egy csók és más semmi című előadása, megalapozva a hagyományos Folkkocsma hangulatát. Szombaton délelőtt a helyi erők a testvértelepülések, Bajmok és Fél focicsapataival mérték össze erejüket barátságos mérkőzések keretében – tájékoztatta lapunkat Glöckner Henrik polgármester. Természetesen volt főzőverseny is, amelyen a zsűri megítélése szerint a legjobb étket a bátai, a második legjobbat a féli csapat készítette, a harmadik helyezés maradt helyben.

Sokan voltak kíváncsiak Gájer Bálint swingénekes műsorára, az Irigy Hónaljmirigy együttes pedig óriási sikert aratott. Persze voltak szórakoztató programok, hagyományőrző és moderntánccsoportok léptek fel, volt rally és terápiás kutyabemutató, játékok, kiállítás, habparti. A fesztivál hagyományosan vasárnap a Rohmann Henrik tiszteletére szervezett koncerttel ért véget.

Képgaléria (Fotók: Joel Szilágyi)