Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

Átadták a Gránit díjat Potápi Árpád János államtitkárnak

Kelt: 2017. szeptember 28. (csütörtök) 18:30

Bátaapáti | A társulás szeptember 28-i ülésén, Bátaapátiban vette át a TETT Gránit díját Potápi Árpád János. A Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára, a térség országgyűlési képviselője nem tudott részt venni a TETT-re Kész Napon, de sikerült megfelelő alkalmat találni az elismerés átadására.

Hargitai Éva

A társulás minden évben a Gránit díjjal fejezi ki köszönetét azoknak, akik kiemelkedő tevékenységükkel, szerepvállalásukkal hozzájárulnak a TETT sikeres működéséhez. Idén is ketten részesültek az elismerésben: Bakó Józsefné, a Bátaapáti Közös Önkormányzati Hivatal jegyzője már korábban, a TETT-re Kész Napon átvette a kitüntetést. Ott is és a csütörtök délelőtti TETT ülésen is elhangzott a méltatás, mely szerint Potápi Árpád János számára országgyűlési képviselőként kiemelkedően fontos választókerületének képviselete; nincs olyan település, amelynek fejlesztéseit ne segítette, támogatta volna. Így a TETT és annak tagtelepüléseinek érdekeit is aktívan képviselte, és teszi ezt a mai napig.

Darabos Józsefné, a társulás elnöke adta át a díjat Potápi Árpád Jánosnak

– Képviselőként az első megszólalásom egy TETT ülésen volt, azóta mindig részt vettem a szervezet működésében, munkájában – idézte fel köszönetét kifejezve a díjazott, majd méltatta a társulás sikereit, és az azok mögött álló együttműködés jelentőségét emelte ki, arra biztatva a tagokat, hogy legyenek büszkék az elért eredményekre.

Képgaléria (Fotók: Makovics Kornél):