Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

Családias, kedves programok és ajándékok a falu lakóinak

Kelt: 2017. december 20. (szerda) 17:40

Bátaapáti | Mozgalmas az év utolsó hónapja Bátaapátiban. December a 13-án tartották a Nyugdíjas Karácsonyt, 15-én a Falu Karácsonyt, majd 16-án a Jóbarát Egyesület jóvoltából a Luca-napot. Az idősebbeknek szervezett ünnepségen felléptek a község óvodásai, iskolásai és az Aranyfácán Néptánc Egyesület tagjai is. E rendezvényről kisfilmet készített a TETT forgatócsoportja is.

Az idei év végén is programokkal és természetbeni valamint anyagi támogatással is segíti a község lakóit a bátaapáti önkormányzat. A nyugdíjasokat december 13-án látták vendégül karácsonyi ünnepségen, melyen Darabos Józsefné polgármester, a TETT elnöke mondott köszöntőt, majd a helybeli óvodás és iskolás gyerekek és az Aranyfácán Néptánc Egyesület műsorával illetve vacsorával kedveskedtek a megjelenteknek.

A község vezetése támogatásban részesítette a Bátaapátiban életvitelszerűen élő gyermekeket is, illetve szüleiket, a Falu Karácsonyon pedig ajándékcsomagokat osztottak szét köztük. Mindezeken túl az önkormányzat az Általános Iskola és az Óvoda részére külön-külön 75 ezer forintot biztosított eszköz-, ajándék- és játékvásárlásra az ünnepekre való tekintettel.

A Nyugdíjas Karácsonyról készített kisfilmet az alábbi ablakban tekintheti meg.