Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

A NAPI DÓZISTELJESÍTMÉNYEK AZ NRHT-NÁL 2017 JANUÁRJÁBAN

Bátaapáti | Az RHK Kft. közzétette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) grafikonját, amely a bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) területén mért dózisteljesítmények napi átlagait (nSv/h) mutatja 2017 januárjában. Az értékek egyetlen napon sem érték el, sőt meg sem közelítették a figyelmeztetési szintet.

A NAPI DÓZISTELJESÍTMÉNYEK AZ NRHT-NÁL 2016 DECEMBERÉBEN

Bátaapáti | Az RHK Kft. közzétette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) grafikonját, amely a bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) területén mért dózisteljesítmények napi átlagait (nSv/h) mutatja 2016. decemberében. Az értékek egyetlen napon sem érték el, sőt meg sem közelítették a figyelmeztetési szintet.

A NAPI DÓZISTELJESÍTMÉNYEK AZ NRHT-NÁL NOVEMBERBEN

Bátaapáti | Az RHK Kft. közzétette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) grafikonját, amely a bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) területén mért dózisteljesítmények napi átlagait (nSv/h) mutatja 2016. novemberében. Az értékek egyetlen napon sem érték el, sőt meg sem közelítették a figyelmeztetési szintet.

A gasztronómiáé volt a főszerep a Nőklub évzáróján

Bátaapáti | December 4-én tartotta meg évzáró összejövetelét a bátaapáti Nőklub. A kiváló hangulatú rendezvényen a gasztronómiának jutott a főszerep, de köszöntöttek, ajándékoztak és játszottak is az eseményen.

A NAPI DÓZISTELJESÍTMÉNYEK AZ NRHT-NÁL OKTÓBERBEN

Bátaapáti | Az RHK Kft. közzétette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) grafikonját, amely a bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) területén mért dózisteljesítmények napi átlagait (nSv/h) mutatja 2016. októberében. Az értékek egyetlen napon sem érték el, sőt meg sem közelítették a figyelmeztetési szintet.

Remek hangulatban telt a nemzeti ünnep Bátaapátiban (képgaléria)

Bátaapáti | Nagyszerű hangulatban telt az augusztus 20-i nemzeti ünnep Bátaapátiban. Az államalapítás tiszteletére tartott rendezvényen – amely évek óta összekapcsolódik a Falunappal – színes, szórakoztató programokkal készült a község önkormányzata.

A NAPI DÓZISTELJESÍTMÉNYEK AZ NRHT-NÁL JÚLIUSBAN

Bátaapáti | Az RHK Kft. közzétette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) grafikonját, amely a bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) területén mért dózisteljesítmények napi átlagait (nSv/h) mutatja 2016. júliusában. Az értékek egyetlen napon sem érték el, sőt meg sem közelítették a figyelmeztetési szintet.

Rohmann Henrik hárfaművész emlékére adtak koncertet

Bátaapáti | Rohmann Henrik világhírű hárfaművész emlékére a születésének 106. évfordulója alkalmából a szülőfalujában, Bátaapátiban adott koncertet augusztus 6-án Kocsis Andrea hárfaművész, a mester egykori tanítványa és Földesi Lajos szekszárdi hegedűművész.

Új katolikus plébánosa van négy TETT-es településnek

Bátaapáti-Bátaszék-Mőcsény-Mórágy | Új plébánosa van Bátaszéknek és a hozzá tartozó kilenc településnek Kürtösi Krisztián személyében. A fiatal pap Döbröközről érkezett, első, bemutatkozó miséjét július 31-én, vasárnap este 7 órakor tartotta.

Bővül a tároló, kibővült a társulás is

Bátaapáti-TETT | Bátaapátiban megkezdődött a felszín alatti, 2-es számú kamra technológiai kialakítása, mindemellett a TETT az eddigi hét tagtelepülés sorai közé fogadta a szomszédos Ófalut is.