Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

Húszéves jubileumot ünnepeltek a tizenhetedik TETT-re Kész Napon

Bátaapáti-Mórágy | Különleges apropója volt a XVII. TETT-re Kész Napnak: megalakulásának huszadik évfordulóját ünnepelte a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás. A szakmai tanácskozáson elhangzott, kiemelkedő a Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló társadalmi elfogadottsága a térségben. A Gránit-díjat Bakó Józsefné jegyzőnek és Potápi Árpád János országgyűlési képviselőnek ítélték oda.

Videó az Apáti nevű települések huszadik találkozójáról

Bátaapáti | Mint arról már írásban beszámoltunk róla, a huszadik találkozójukat tartották az Apáti nevű települések június 3-án, szombaton. Hat Apáti és egy horvát delegáció tagjai ünnepeltek együtt a rendezvényen, melynek házigazdája most Bátaapáti volt. Íme a rendezvényről készített rövid videó!

Kedden rendezik a XVII. TETT-re Kész Napot Bátaapátiban és Mórágyon

Bátaapáti-Mórágy | A Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás idén június 13-án (kedden) Bátaapátiban és Mórágyon tartja éves nagy rendezvényét, az immár XVII. TETT-re Kész Napot.

Tovább erősödött az Apáti nevű települések barátsága

Bátaapáti | A huszadik találkozójukat tartották az Apáti nevű települések június 3-án, szombaton. Hat Apáti és egy horvát delegáció tagjai ünnepeltek együtt a rendezvényen, melynek házigazdája most Bátaapáti volt.

A NAPI DÓZISTELJESÍTMÉNYEK AZ NRHT-NÁL 2017 MÁJUSÁBAN

Bátaapáti | Az RHK Kft. közzétette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) grafikonját, amely a bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) területén mért dózisteljesítmények napi átlagait (nSv/h) mutatja 2017 májusában. Az értékek egyetlen napon sem érték el, sőt meg sem közelítették a figyelmeztetési szintet.

Apáti nevű települések országos találkozója lesz szombaton

Bátaapáti | Közel húsz éves hagyománya van az Apáti nevű települések országos találkozójának. A legutóbbi rendezvényt a Veszprém megyei Monostorapátiban tartották, most szombaton pedig Bátaapáti lesz a házigazda. Íme a június 3-ai esemény programja!

Videó az egyes kamrában elhelyezett utolsó konténer leszállításáról

Bátaapáti-TETT | Az utolsó vasbetonkonténer is végleges helyére került múlt pénteken az NRHT egyes számú föld alatti tárolókamrájában, amely ezzel megtelt a Paksi Atomerőműből ideszállított kis- és közepes aktivitású hulladékkal. Az eseményt honlapunk munkatársa videón is megörökítette.

Végleges helyén az utolsó vasbeton konténer

Bátaapáti-TETT | Alig több, mint négy év tel el azóta, hogy a bátaapáti kis és közepes aktivitású Nemzeti radioaktívhulladék-tároló (NRHT) első föld alatti tárolókamrája megkezdte működését, és 2017. május 19-én az utolsó vasbetonkonténer is végleges helyére került.

A NAPI DÓZISTELJESÍTMÉNYEK AZ NRHT-NÁL 2017 ÁPRILISÁBAN

Bátaapáti | Az RHK Kft. közzétette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) grafikonját, amely a bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) területén mért dózisteljesítmények napi átlagait (nSv/h) mutatja 2017 áprilisában. Az értékek egyetlen napon sem érték el, sőt meg sem közelítették a figyelmeztetési szintet.

A NAPI DÓZISTELJESÍTMÉNYEK AZ NRHT-NÁL 2017 JANUÁRJÁBAN

Bátaapáti | Az RHK Kft. közzétette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) grafikonját, amely a bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) területén mért dózisteljesítmények napi átlagait (nSv/h) mutatja 2017 januárjában. Az értékek egyetlen napon sem érték el, sőt meg sem közelítették a figyelmeztetési szintet.