Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

Egyesül a Hungária és az Észak Tolna Megyei Takarék

Bonyhád | A Hungária Takarék részéről Gáspár Csaba és Seemann Erika ügyvezető igazgató, míg az Észak Tolna Megyei Takarékszövetkezetet képviselve Kőrösi Csaba igazgatósági elnök, valamint Pappné Árvai Tünde ügyvezető igazgató látta el kézjegyével azt a megállapodást 2017. január 31-én, Bonyhádon, amely a két pénzintézet egyesülését készíti elő.

Két taggal bővült a székely szövetség

Bátaszék-Bonyhád | Szentmisével kezdődött a Bukovinai Székelyek Országos Szövetségének gyűlése Bátaszéken január 10-én, vasárnap reggel. Ezt követően a résztvevők a 252 éve történt madéfalvi veszedelmre és dr. Németh Kálmánra, Józseffalva plébánosára emlékeztek halálának 50. évfordulóján, emléktáblánál koszorúztak.

Az a cél hajtotta, hogy mindig jobban tegye a dolgát

Bonyhád | Brauer János 32 évig volt a régió meghatározó takarékszövetkezetének elnök-ügyvezető igazgatója. Nyár óta hivatalosan nyugdíjas, de ez nem jelenti azt, hogy kevesebb lenne a munkája, csak egy kicsit „másképp” lett elfoglalt.

Készen áll az új vidékfejlesztési feladatokra a Hungária Takarék

Bátaszék-Bonyhád | A Hungária Takarék küldöttgyűlése még június 24-én döntött a Hungária Takarék Takarékszövetkezet, valamint a Bátaszék és Vidéke Takarékszövetkezet egyesüléséről. Ennek eredményeként egy olyan integrált szervezet alakult meg október 31-el, amelynek mérlegfőösszege meghaladja a 38 milliárd forintot, saját tőkéje eléri a 3,8 milliárdot.

Aradi Andrásra esperesként kettős feladat hárul

Bonyhád | Aradi András, a Bonyhád-Hidas-Kismányoki Evangélikus Egyházközség lelkésze lett a Tolna-Baranyai Evangélikus Egyházmegye új esperese, miután elődje, Szabó Vilmos Béla nyugdíjba vonult. A lelkészt augusztus végén iktatták be új hivatalába.

Beiktatták hivatalába Aradi András esperest

Bonyhád | Beiktatta hivatalába augusztus 29-én, szombaton Bonyhádon Gáncs Péter püspök Aradi Andrást, akit a gyülekezetek presbitériumai választottak a Tolna-Baranyai Evangélikus Egyházmegye esperesévé.