Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

Megújult a Táncsics utca egy része Cikón

Cikó | Befejezték a Táncsics Mihály utca felső szakaszának felújítását.

Cikón tartották a népdalkörösök századik találkozóját

Cikó | A Sükösdi Népdalkör által húsz évvel ezelőtt elindított népzenei találkozó századik összejövetelét tartották és ünnepelték meg nemrégiben Cikón.

Medve napot tartottak a cikói óvodában

Cikó | A február 2-i medve nap köré szervezték az elmúlt hét programjait a cikói óvodában.

Bevonnák az egyházi, turisztikai hasznosításba a cikói ótemplomot

Cikó | A falu határában, fák ölelésében rejtőzik a község egyik legrégebbi történelmi emléke, az ótemplom, amely Tolna megyei szinten is kiemelkedő értéket képvisel történeti és vallási szempontból egyaránt.

Cikót és Bátaszéket is érinti a fejlődő országos zarándokút

Bátaszék-Cikó | A bátai Szent Vér Kegytemplom a megye országos hírű zarándokhelye. De nemcsak ide érkeznek hívek, hiszen Bátaszék, Cikó, Szekszárd már, Sióagárd pedig nemsokára fogadja majd a zarándokokat.

Újabb Arany Páva díj került Cikóra

Cikó | A Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA) 18. országos népzenei minősítési ciklusában már ötödik alkalommal nyert Arany Páva díjat a Cikói Székely-Német Hagyományőrző Egyesület székely kórusa április 23-án, szombaton az orosházai Petőfi Művelődési központban.

Hamarosan felzúgnak a kis autómodellek a cikói ringen

Cikó | Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a település határában található pálya lesz az autómodellező magyar bajnokság egyik futamának helyszíne. Dédelgetett terve válik ezzel valóra egy hattagú baráti társaságnak: a csapat egészen rövid idő, hat hónap alatt valósította meg tervét.

Kisfilm és képgaléria a cikói Idősek Napjáról

Cikó | Kiváló hangulatú esemény volt tavaly év végén az Idősek Napja Cikón, ahol a TETT Magazin stábja egy kisfilmet is készített. A községben már láthatták a videót, amit most honlapunkon is közzéteszünk, így akár a külföldön élő, dolgozó elszármazottak is megtekinthetik, letölthetik. Jó szórakozást kívánunk!

Egy remek nap, ami valóban Cikóról és annak lakóiról szólt

Cikó | A cikóiak szerint az utóbbi évek legjobb falunapja volt a szeptember 12-i. A színpadi programoktól a vendéglátáson át a kiegészítő elfoglaltságokig, mindennel elégedettek voltak az általunk megkérdezettek. Rónai Józsefné és Bogos Jeromosné példaértékű munkáját díszpolgári címmel ismerte el a település.

Továbbra is Bogos Jeromosné vezeti az egyesületet

Cikó | Tisztújító, évzáró közgyűlést tartott a Cikói Székely-Német Hagyományőrző Egyesület. Az elmúlt négy év sikeres munkáját alapul véve újra a jelenlegi elnökségnek szavazott bizalmat a civil szervezet közgyűlése.