Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

Jól sikerült a három napos Gránit Fesztivál (képgalériával)

Mórágy | Augusztus 5-én, pénteken délután a hagyományok szerint egy testvértelepülési labdarúgó-mérkőzéssel kezdődött, szombaton színes programokkal, főzőversennyel folytatódott, s vasárnap koncerttel zárult az ezúttal is nagy sikert aratott Mórágyi Gránit Fesztivál.

Új katolikus plébánosa van négy TETT-es településnek

Bátaapáti-Bátaszék-Mőcsény-Mórágy | Új plébánosa van Bátaszéknek és a hozzá tartozó kilenc településnek Kürtösi Krisztián személyében. A fiatal pap Döbröközről érkezett, első, bemutatkozó miséjét július 31-én, vasárnap este 7 órakor tartotta.

A cserkészek harmadszor táboroztak Mórágyon

Mórágy | Cserkészek vertek tanyát a faluban július 18-án. Az Alsónyék-Bátaszéki Református Társegyházközség szervezésében immár harmadik alkalommal táboroztak a gyerekek és fiatalok.

Rangos vendégek körében zárták a szezont a Mórágy SE-nél

Mórágy | Zsúfolásig megtelt június 21-én a mórágyi Művelődési Ház, ahol a Mórágy SE ünnepélyes évzáróját tartották. Az eseményt megtisztelte jelenlétével Süli János, a Tolna Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke, Krausz Márton, a Tolna Megyei Igazgatóság igazgatója, Karszt József, a versenybizottság elnöke, Sebestyén Ágoston, Tolna Megyei Játékvezetői Bizottság elnöke, Glöckner Henrik, a település polgármestere, valamint a KITE Zrt.-től a helyi kötődésű Papp Attila.

Aranyat ért a mórágyi SzínLelők „Tartsd a szád” című előadása

Mórágy | A Mórágyi Általános Iskola SzínLelők csoportja arany minősítésben részesült a Magyar Drámapedagógiai Társaság (MDPT) szervezésében 25. alkalommal megrendezett Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozón és Fesztiválon (WSO) – számolt be a sikerről Mucska Melinda, az iskola igazgatója.

Mórágy vitte haza az aranyat a Német Néptánc Fesztiválról

Bátaszék-Mórágy | A Mórágyi Német Nemzetiségi Néptáncegyüttes kapta meg a zsűritől a Glöckner János-díj arany fokozatát a Glöckner Jánosról elnevezett május 8-ai Német Néptánc Fesztiválon.

Több, mint kétmilliós támogatás a civileknek

Mórágy | Döntöttek a polgármesterek a 2016-os közművelődési pályázati keret felosztásával kapcsolatban a Völgységi Önkormányzatok Társulásának (VÖT) legutóbbi ülésén, amelyet ezúttal a mórágyi Gránit Közösségi Házban tartottak, elfogadva Glöckner Henrik polgármester meghívását.

Döntött a mórágyi testület: nem lesz kőbánya

Mórágy | November 23-án ülést tartott a település képviselő-testülete, amely egyhangú szavazással döntött arról, hogy nem módosítják a településrendezési tervet. Ezzel eldőlt, hogy a tervezett bányatelek kialakítása nem valósulhat meg Kismórágyon.

Színes, tartalmas rendezvény volt a mórágyi Gránit Fesztivál

Mórágy | A szervezők kellő alapossággal gondoskodtak a községben élők és a vendégek szórakoztatásáról. Úgy állították össze idén is a menetrendet, hogy mindenki találhatott kedvére való programot a már másodszor többnaposra szervezett Gránit Fesztiválon.

Színes programsorral vár a Mórágyi Gránit Fesztivál

Mórágy | Péntektől vasárnapig a felhőtlen kikapcsolódásé, a kultúráé, a gasztronómiáé, a sporté a főszerep a sokszínű völgységi településen, Mórágyon. Az idei Gránit Fesztivál programjai megintcsak színesre sikeredtek. A sztár fellépők között szerepel Peter Sramek és Kökény Attila is. Várnak mindenkit szeretettel!