Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

VIDEÓ A FERGETEGES MÓRÁGYI GRÁNIT FESZTIVÁLRÓL

Mórágy | Mint már korábbi cikkünk és képgalériánk is bizonyította, idén is nagy sikert aratott az augusztus első hétvégéjén megrendezett Gránit Fesztivál. Mórágy legnagyobb volumenű rendezvényét természetesen videó felvételen is megörökíttette a TETT kommunikációs csapata. Ezt tesszük most közzé.

Fergetegesen jól sikerült az idei Mórágyi Gránit Fesztivál

Mórágy | Idén is nagy sikert aratott az augusztus első hétvégéjén megrendezett Gránit Fesztivál. Mórágy legnagyobb volumenű rendezvényén természetesen a két testvértelepülés, Bajmok és Fél is képviseltette magát.

Ifjú tehetségeket is láthatott a közönség az emlékkoncerteken

Bátaapáti-Mórágy | Idén is koncertekkel emlékeztek szülőfalujában és Mórágyon az 1910-ben Bátaapátiban született világhírű hárfaművészre, Rohmann Henrikre.

Összefoglaló kisfilm a 17. TETT-re Kész Napról

Bátaapáti-Mórágy | Elkészült a kisfilm a nemrégiben megrendezett 17. TETT-re Kész Napról, amely különlegesnek számított a sorban, hiszen húszéves jubileumot is ünnepeltek.

Húszéves jubileumot ünnepeltek a tizenhetedik TETT-re Kész Napon

Bátaapáti-Mórágy | Különleges apropója volt a XVII. TETT-re Kész Napnak: megalakulásának huszadik évfordulóját ünnepelte a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás. A szakmai tanácskozáson elhangzott, kiemelkedő a Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló társadalmi elfogadottsága a térségben. A Gránit-díjat Bakó Józsefné jegyzőnek és Potápi Árpád János országgyűlési képviselőnek ítélték oda.

Természetességükkel arattak sikert a mórágyi diákok

Budapest-Mórágy | A sulijukat bemutató videóval nyertek kirándulást és televíziós szereplést a Mórágyi Általános Iskola diákjai. Utóbbi olyan jól sikerült, hogy vissza is hívták őket.

Kedden rendezik a XVII. TETT-re Kész Napot Bátaapátiban és Mórágyon

Bátaapáti-Mórágy | A Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás idén június 13-án (kedden) Bátaapátiban és Mórágyon tartja éves nagy rendezvényét, az immár XVII. TETT-re Kész Napot.

A reformációt ötszázadik évfordulójára emlékeztek

Mórágy | A reformáció ötszázadik évfordulójáról is megemlékeztek és egyben a helyben konfirmáltakat is köszöntötték a május 20-ai hétvégén egy ünnepi istentisztelet és szeretetvendégség keretében a tettes községben.

Jól sikerült a három napos Gránit Fesztivál (képgalériával)

Mórágy | Augusztus 5-én, pénteken délután a hagyományok szerint egy testvértelepülési labdarúgó-mérkőzéssel kezdődött, szombaton színes programokkal, főzőversennyel folytatódott, s vasárnap koncerttel zárult az ezúttal is nagy sikert aratott Mórágyi Gránit Fesztivál.

Új katolikus plébánosa van négy TETT-es településnek

Bátaapáti-Bátaszék-Mőcsény-Mórágy | Új plébánosa van Bátaszéknek és a hozzá tartozó kilenc településnek Kürtösi Krisztián személyében. A fiatal pap Döbröközről érkezett, első, bemutatkozó miséjét július 31-én, vasárnap este 7 órakor tartotta.