Bátaapáti

Bátaapáti

Bátaszék

Bátaszék

Cikó

Cikó

Feked

Feked

Mórágy

Mórágy

Mőcsény

Mőcsény

Ófalu

Ófalu

Véménd

Véménd

Tanácsosnak választotta a megyei közgyűlés a minisztert

Paks-Szekszárd | Kiemelt megyei fejlesztésnek minősítette a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése a paksi atomerőmű két új blokkjának megépítésére irányuló, továbbá a közvetett módon megvalósuló infrastrukturális fejlesztéseket. Süli Jánost – aki a miniszteri kinevezés miatti összeférhetetlenség okán távozott a közgyűlésből – megyei fejlesztéspolitikai tanácsosnak választották meg.

Harminc évig vezette az atomerőmű környezetellenőrző laboratóriumát

Paks-Szekszárd | Család, derű és egészség – ezek a kulcsfontosságú tényezők dr. Germán Endre életében. A Paksi Atomerőmű ma már nyugdíjas munkatársa minap vette át a Magyar Mérnök Kamara, majd a Tolna Megyei Mérnök Kamara elismerését több évtizedes munkájáért.

Az atomerőmű biztosít hőt a szekszárdi lakásokba

Paks-Szekszárd | A Modern Városok Program szekszárdi fejezetének legjelentősebb és legtöbb szekszárdit érintő tétele annak a távvezetéknek a kiépítése, amelyen a paksi atomerőmű biztosítja a távhőszolgáltatást a megyeszékhelynek. A város és az erőmű vezetői április 14-én megállapodást írtak alá a beruházásról.

Különleges fizikaórán bővíthették ismereteiket a szekszárdi fiatalok

Szekszárd | Több száz fős hallgatóság, kormánybiztos a katedrán, egy a jövő szempontjából fontos kérdés a terítéken – ez volt a „receptje” annak a rendhagyó fizikaórának, amelyet a Babits Mihály Művelődési Központban tartottak.