• TETT - Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás hivatalos honlapja

  • Híreink
 
 
2024.
      

Gyermeknap Bátaapátiban NRHT 2024.05.11.


Nyílt nap NRHT 2024.05.11.

     
2023.
           
2022.
      


     
2021.
      

Plakátkészítő-pályázat versenykiírás

   

A pályázat meghosszabbításra került május 21. napjáig!!!
A verseny témája: Hogyan óvjuk meg vizeinket?
A pályázaton a TETT tagtelepülések iskoláinak diákjai vehetnek részt két korosztályban: 1-4. és 5-8. évfolyam. A pályamunkákat szabadon választott technikával (rajz, festés, kollázs stb.) A3 vagy A4 méretben lehet elkészíteni. Az elkészült pályamunkákat 2021. május 7-ig lefotózva vagy bescannelve kérjük megküldeni az alábbi e-mail címre: rhk@rhk.hu. Az emailben, kérjük, tüntessék fel az iskola és az alkotó nevét, az évfolyamot, valamint a plakát méretét és hogy milyen technikával készült!

    

Elektronikus közmeghallgatás feljegyzése

   

Elektronikus közmeghallgatás feljegyzése az RHK Kft. „Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) üzemeltetési engedély iránti kérelme” tárgyú eljáráshoz kapcsolódóan.

Részletek »


Értesítés elektronikus közmeghallgatásról


Az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) elektronikus közmeghallgatást tart a nyilvánosság és a közigazgatási hatósági eljárás ügyfelei számára a véleményük és észrevételeik megismerése érdekében „Bátaapáti Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló (NRHT) üzemeltetési engedély iránti kérelme” tárgyú, OAH-2020-04994/2020 ügyszámú hatósági eljárásban.

Értesítés az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) elektronikus közmeghallgatásáról

      
      
2020.
     

A Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás 2020. december 03-án tartotta közmeghallgatását. Az eseményről készült felvétel ide kattintva megtekinthető


Meghívó közmeghallgatásra - 2020.12.03.

    

A TETT tagtelepülések lakossága a meghirdetett lakossági tájékoztatással kapcsolatban 2020. december 2-án 16 óráig kérdéseket, észrevételeket tehet a következő email címen: : bataapati.onk@gmail.com vagy naponta 10 órától- 16 óráig a 74/409-295 telefon számon. Az érdeklődők a tájékoztató alatt a kérdésekre választ is kapnak.


GMF Közgyűlés és Szeminárium - 2020.10.06. »

  

A pandémiás helyzetre való tekintettel nemzetközi videókonferencián keresztültartotta meg 2020. évi közgyűlését a Nukleáris Létesítmények körüli Európai Önkormányzatok Csoportja (GMF)


Meghívó szakmai tanácskozásra - 2020.10.02.

  

A Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás tisztelettel meghívja Önt a 2020. október 2-án (pénteken), Bátaszéken sorra kerülő „A kis- és közepes radioaktív hulladékok elhelyezésének aktuális kérdései Magyarországon, kiemelten, Bátaapáti, Püspökszilágy és Paks II kapcsolatára „.című szakmai tanácskozásra


Újabb információkat kérnek a TETT-esek »

A kis- és közepes radioaktív hulladékok elhelyezésének időszerű kérdéseiről tervezett szakmai előadást a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás (TETT). Az előadás ugyan elmaradt, de a tanácskozás megvalósult pénteken Bátaapátiban.


Példaértékűen működik a települések szövetsége »

  

Immár huszonhárom esztendeje működik a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás. A szerveződés tagjaira ezen több mint két évtizedben számos feladat megoldása várt. Az érintett polgármestereket arról kérdeztük, hogy mit tart a TETT legjelentősebb eredményének?


Elmarad a RHK nyílt napja és a TETT-re Kész Nap is »

 

Módosítja a TETT-szerződést a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás. Erről is döntött tegnapi ülésén a szerveződés, melyen Tolna megyéből öt, Baranya megyéből két település polgármestere vett részt. Krachun Szilárd, a TETT elnöke, egyúttal Bátaapáti polgármestere hozzátette: a szerződés módosítására bizonyos pénzösszegek átcsoportosítása és új területeken történő felhasználása, pontosabban ezen lehetőség valóra váltása miatt van szükség.

     
      
2019.
     

RHK ÉVÉRTÉKELŐ: FONTOS AZ ELFOGADÁS A LAKOSSÁG RÉSZÉRŐL 2019.12.19. »

PAKS-TETT

Az atomerőműből származó, sugárzó hulladékok és elhasznált fűtőelemek, valamint a különböző tevékenységek alkalmával keletkező radioaktív hulladékok szállítása és tárolása idén is nagyfokú biztonság mellett valósulhatott meg. Ez a megállapítás is elhangzott december 18-án, szerdán az a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. évzáró eseményén a pakis Erzsébet Nagyszállóban


AZ ÚJ ELNÖK SZAKEMBER SEGÍTSÉGÉT KÍVÁNJA IGÉNYBE VENNI 2019.12.12. »

BÁTAAPÁTI-TETT

A Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás idei munkája szerepelt napirendi pontként a kedden délután Bátaapátiban, a művelődési házban tartott közmeghallgatáson.


KÖZMEGHALLGATÁST TART KEDDEN A TÁRSULÁS BÁTAAPÁTIBAN 2019.12.09. »

BÁTAAPÁTI-TETT

Közmeghallgatást tart december 10-én, kedden 17 órai kezdettel a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás Bátaapátiban, a Művelődési Házban.


PAKSON JÁRTAK A TETT-ES TELEPÜLÉSEK POLGÁRMESTEREI 2019.09.05. »

PAKS-TETT

Pakson jártak a TETT társulás településeinek vezetői szeptember 3-án, kedden. A Partner Kft. telephelyén az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és az MVM OVIT Zrt. munkatársai fogadták a delegációt.


MEGJELENT AZ RHK KFT. LEGFRISSEBB HÍRLEVELE DUPLA TARTALOMMAL 2019.06.07. »

PAKS-TETT

Megjelent az RHK Kft. májusi hírlevele dupla tartalommal. Amiről olvashatnak: Információk többtízezer évre; Az elmúlt éveknél aktívabb munka várható a Nyugat-Mecsekben; Közmeghallgatás Bodán; NRHT Nyílt Nap és Gyermeknap; Külföldi látogatók az RHK Kft.-nél.


ELKÉSZÜLT A XIX. TETT-RE KÉSZ NAP ESEMÉNYEIT ÖSSZEFOGLALÓ KISFILM 2019.05.28.

BÁTAAPÁTI-TETT

A TETT kommunikációs csapata az idei esztendőben is kisfilmen örökítette meg a TETT-re Kész Nap legfontosabb eseményeit. A rendezvénynek ezúttal Bátaapáti volt a házigazdája.


NYOLC TELEPÜLÉS KÜLDÖTTSÉGE JUTOTT FRISS INFORMÁCIÓKHOZ A XIX. TETT-RE KÉSZ NAPON BÁTAAPÁTIBAN 2019.05.24. »

BÁTAAPÁTI-TETT

Legnagyobb éves rendezvényét tartotta pénteken Bátaapátiban a Társadalmi Ellenőrző Társulás. Az immár 19. TETT-re Kész Nap túlmutatott a megyehatáron, hiszen Baranya megye három érintett községe is képviseltette magát.


A TÁROLÓ IS FELTÁRULT, NAGY SIKERT ARATOTT A NYÍLT NAP 2019.05.06. »

BÁTAAPÁTI-TETT

Nagy sikert aratott a Bátaapátiban szombaton tartott nyílt nap és gyermeknap. A Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. (RHK) és a Társadalmi Ellen­őrző Tájékoztató Társulás (TETT) rendezvényén már reggel kilenc órától fogadták az érdeklődőket.


NYÍLT NAPOT ÉS GYERMEKNAPOT TART A TETT ÉS AZ RHK KFT. 2019.04.03. »
BÁTAAPÁTI-TETT
Május negyedikén nyílt napot és gyermeknapot tart Bátaapátiban a Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. és a Társadalmi Ellenőrző és Tájékoztató Társulás. A színes programsor helyszíne a Nemzeti Radioaktívhulladék-tároló parkolója, és előzetes regisztrációval lehetőség nyílik a létesítmény felszín alatti tárolókamráinak megtekintésére is.

IDEI ELSŐ TANÁCSKOZÁSÁT TARTOTTA AZ ELLENŐRZŐ CSOPORT 2019.03.29. »
BÁTAAPÁTI-TETT
Március 29-én megtartotta idei első, negyedéves találkozóját a Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás Lakossági Ellenőrző Csoportja.

TETT-BESZÁMOLÓ A VÁROS KÖZMEGHALLGATÁSÁN 2019.03.22. »
BÁTASZÉK-TETT
A Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás (TETT) 2018-as éve is napirendi pont volt a március 21-i bátaszéki közmeghallgatáson. Mint elhangzott: a társulás valamennyi kitűzött célját megvalósította.
 
   
   
 • TETT - Társulás hivatalos honlapja

© TETT - Társadalmi Ellenőrző Tájékoztató Társulás

 • Készült: 2020..